Eseménydús napok margójára

2018. június 30.

Mindig szívesen veszünk részt olyan akciókban, melyekben a rászorulókért összefoghatunk más szervezetekkel, hiszen így sokkal nagyobb segítséget nyújthatunk. 
2018. 06.29-én pénteken az Élelmiszerbank Egyesülettel való együttműködésnek köszönhetően 25 karton tejet és nagy mennyiségű toast-kenyér adományt kapott szervezetünk, melyet a Smart Grant Alapítvánnyal együttműködve tudtunk családjaink számára kiosztani. 
A maradék mennyiség pedig szombaton talált gazdára a napi zöldség, gyümölcs és pékáru mellett..

Indul a visszaszámlálás!  Költözés

2018. június 29.

 

A SZETA hamarosan új helyen várja a rászorulókat!
Íme az első képek az új irodáról! 
Hamarosan jövünk a további részletekkel, ám most még a régi címünkön várjuk családjainkat!

A héten

2018. június 21.

Bár vége van az iskolának és sokan elutaztak rokonokhoz, táborokba, esetleg nyaralni, azért a SZETA-nál nem áll meg az élet, hiszen a segítségre ilyenkor is szükség van. 
Sőt ilyenkor még jobban, mert a kedvezményes iskolai étkezést a családjaink egy része nem tudja igénybe venni, ezért az adományoknak gyakran még jelentősebb szerepe van a mindennapokban. 
A héten nagy örömünkre jelentős mennyiségű szezonális gyümölcsöt és zöldséget kaptunk a pékáru adomány mellé az Élelmiszerbank Egyesülettől, viszont amire nagy szükség lenne még, az a tartós élelmiszer (liszt, rizs, száraz tészta, cukor, búzadara) adományok, melyet a felajánlók a Fehérvári Civil Központ, Székesfehérvár, Rákóczi u.25 szám alatt adhatnak le.
A nyári forró napokon nagyon megterhelő gyalog járni munkába. Szerencsére egyik regisztrált támogatottunknak ez a hónapban megoldódott, egy névtelen adományozónk jóvoltából, aki egy havi bérletet jutatott el hozzánk levelével.
Köszönünk minden segítséget, melyet alapítványunknak felajánlanak!