Az összefogás ereje

2018. szeptember 12.

A mindennapokban a családjainknak összeállított csomagban pékáru, zöldség és gyümölcs szerepel, ami nagy segítség számukra. Ám óriási öröm, amikor további finomságokkal tudunk kedveskedni nekik.
A mai napon egy újabb együttműködés eredményeként a Smart Grant Alapítvány és a SZETA összefogásával a napi adomány osztás mellett tejet, szeletelt tartós kenyeret és túrót tudtunk a csomagokba tenni.
A nagy mennyiségű adománynak köszönhetően ma további két helyszínre is tudtunk juttatni a felajánlásból, így a PAPSZE-n, a Köfém lakótelepen és a Had utcai központunkban is meg tudtuk lepni regisztráltjainkat.
Köszönjük a lehetőséget az Élelmiszerbank Egyesületnek és a Smart Grant Alapítványnak!

Állásajánlat!

2018. augusztus 14.

MUNKATÁRSAT KERESÜNK SZÉKESFEHÉRVÁRON!

Az adományosztás munkafolyamatára (fizikai és szellemi munka) keresünk középfokú végzettséggel, B kategóriás jogosítvánnyal, felhasználói szintű (World, Excel) számítástechnikai ismeretekkel rendelkező, a munka jellege miatt férfi, kollégánkat.
A munkavégzéshez szükséges szociális érzékenység és empátia.
Az önéletrajzokat várjuk az alábbi elérhetőségen: 
info@szeta.eu
Érdeklődni lehet továbbá Szontaghné Kovács Erika iroda vezetőnél a 30/458-4926 telefonszámon

Örömmel teli hét

2018. július 27.

A héten már több száz kilogramm zöldség és pékáru adomány érkezett alapítványunkhoz az Élelmiszerbank Egyesületen keresztül a székesfehérvári Tesco áruházból, melyhez a mai napon további több mázsa dinnye is csatlakozott.
Kora estig 120 családnak tudtunk eljuttatni a felajánlásból. 
Nagyon fáradtan, de elégedetten és boldogan nézünk vissza az elmúlt napokra, szívünkbe zárva a mosolyokat, melyeket családjainktól kaptunk!
Köszönjük a felajánlásokat!