Tevékenységünk, programjaink

Hogyan regisztrálhat?

A SZETA-nak az alapítványhoz regisztrált családokat áll módjában támogatni. Ha szeretne csatlakozni hozzánk, ezt a következőképpen teheti meg:
- Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes családsegítővel, az általa kiállított ajánlással pedig keresse fel irodánkat telefonon időpont egyeztetés céljából.

Telefon: 30/700-90-12.

- A megbeszélt időpontban irodánkban személyes beszélgetésre, az igényei felmérésére és a regisztrációs lap kitöltésére kerül sor.
- Ezek után kollégánk tájékoztatja az adományosztások időpontjáról, helyszínéről és egyéb szolgáltatásainkról.

 

 

Közösségépítő programok

A SZETA különféle programokat is szervez évek óta. Ezek célja az alapítványunk megismertetése és a helyi közösségek szervezése, életre hívása.
Hagyományt teremtettünk azzal, hogy évek óta szervez a Szegényeket Támogató Alapítvány, az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata és az Önkormányzat közös húsvéti és karácsonyi adományosztást az Alba Regia Sportcsarnokban. A program keretében regisztrált családokat hívunk meg: a rendezvényen lehetőség van a sportolókkal közös fényképet készíteni, autogramot kérni és természetesen tartós élelmiszercsomagokat is kiosztunk.

 

Támogatás, hogy segíthessünk

A Szegényeket Támogató Alapítvány 2019-ben a Palotavárosi Lakóközösségi Információs Szolgáltató Iroda működtetésének, közösségfejlesztő programok és szolgáltatások megvalósításának költségeire kapott támogatást Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatától. A rászorulókat szakmai tanácsadással segítették az alapítvány munkatársai. A támogatásnak köszönhetően ráadásul egészségnapot, sportnapot is meg tudtunk valósítani, decemberben pedig Adventi Gálával örvendeztettük meg a nehezebb körülmények között élőket.